Redoslijed polaganja

OBVEZATAN REDOSLIJED POLAGANJA ISPITA

NA STRUČNOM STUDIJU PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE


Temeljem dosadašnjeg iskustva u izvođenju nastave i polaganju ispita na stručnom studiju prehrambene tehnologije, a radi kvalitetnijeg studiranja i veće prolaznosti na ispitima, utvrđuje se redoslijed polaganja ispita:


1. Uvjeti za pristup ispitu PR108 Opća i anorganska kemija - izrađene sve laboratorijske vježbe i položen kolokvij

2. 1/1 PR108 Opća i anorganska kemija - položen kolegij - obvezatan za upis u višu godinu studija

3. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR202 Analitička kemija - izrađene sve laboratorijske vježbe i položen kolokvij, položen kolegij PR108 Opća i anorganska kemija

4. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR205 Organska kemija - položen kolegij PR108 Opća i anorganska kemija

5. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR204 Termodinamika i termotehnika - položen kolegij PR101 Matematika 1

6. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR201 Matematika 2 - položen kolegij PR101 Matematika 1

7. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR203 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 1 – položen kolegij PR104 Osnove strojarstva

8. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR301 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 2 – položeni kolegiji PR204 Termodinamika i termotehnika i PR203 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 1

9. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR206 Biokemija - položen kolegij PR205 Organska kemija

10. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR303 Fizikalna kemija – položeni kolegiji PR102 Fizika, PR108 Opća i anorganska kemija i PR101 Matematika 1

11. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR401 Kontrola kvalitete proizvoda - položen kolegij PR206 Biokemija

12. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PRp406 Tehnologija proizvodnje piva 1 - položen kolegij PR206 Biokemija

13. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PRp501 Tehnologija proizvodnje piva 2 – položeni kolegiji PRp404 Sirovine pivarske industrije, PRp405 Proizvodnja slada i PRp406 Tehnologija proizvodnje piva 1

14. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PRp503 Nusproizvodi proizvodnje piva i slada – položeni kolegiji PRp404 Sirovine pivarske industrije, PRp405 Proizvodnja slada i PRp406 Tehnologija proizvodnje piva 1

15. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PRp502 Mikrobiologija piva – položen kolegij PR304 Opća mikrobiologija

16. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PRm501 Mikrobiologija mlijeka – položeni kolegiji PR304 Opća mikrobiologija i PRm404 Kemija i fizika mlijeka

17. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PTM406 Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka 1 - položen kolegij PR301 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 2

18. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PTM506 Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka 2 – položeni kolegiji PR206 Biokemija i PTM406 Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka 1



doc. dr. sc. Marijana Blažić

Pročelnica Odjela prehrambene tehnologije Veleučilišta u Karlovcu