OBVEZATAN REDOSLIJED POLAGANJA ISPITA
NA STRUČNOM STUDIJU PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
Temeljem dosadašnjeg iskustva u izvođenju nastave i polaganju ispita na stručnom studiju prehrambene tehnologije, a radi kvalitetnijeg studiranja i veće prolaznosti na ispitima, utvrđuje se redoslijed polaganja ispita:
1. Uvjeti za pristup ispitu PR108 Opća i anorganska kemija - izrađene sve laboratorijske vježbe i položen kolokvij
2. 1/1 PR108 Opća i anorganska kemija - položen kolegij - obvezatan za upis u višu godinu studija
3. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR202 Analitička kemija - izrađene sve laboratorijske vježbe i položen kolokvij, položen kolegij PR108 Opća i anorganska kemija
4. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR205 Organska kemija - položen kolegij PR108 Opća i anorganska kemija
5. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR204 Termodinamika i termotehnika - položen kolegij PR101 Matematika 1
6. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR201 Matematika 2 - položen kolegij PR101 Matematika 1
7. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR203 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 1 – položen kolegij PR104 Osnove strojarstva
8. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR301 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 2 – položeni kolegiji PR204 Termodinamika i termotehnika i PR203 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 1
9. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR206 Biokemija - položen kolegij PR205 Organska kemija
10. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PR303 Fizikalna kemija – položeni kolegiji PR102 Fizika, PR108 Opća i anorganska kemija i PR101 Matematika 1
11. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PR401 Kontrola kvalitete proizvoda - položen kolegij PR206 Biokemija
12. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PRp406 Tehnologija proizvodnje piva 1 - položen kolegij PR206 Biokemija
13. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PRp501 Tehnologija proizvodnje piva 2 – položeni kolegiji PRp404 Sirovine pivarske industrije, PRp405 Proizvodnja slada i PRp406 Tehnologija proizvodnje piva 1
14. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PRp503 Nusproizvodi proizvodnje piva i slada – položeni kolegiji PRp404 Sirovine pivarske industrije, PRp405 Proizvodnja slada i PRp406 Tehnologija proizvodnje piva 1
15. Uvjet za pristup ispitu iz kolegija PRp502 Mikrobiologija piva – položen kolegij PR304 Opća mikrobiologija
16. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PRm501 Mikrobiologija mlijeka – položeni kolegiji PR304 Opća mikrobiologija i PRm404 Kemija i fizika mlijeka
17. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PTM406 Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka 1 - položen kolegij PR301 Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 2
18. Uvjeti za pristup ispitu iz kolegija PTM506 Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka 2 – položeni kolegiji PR206 Biokemija i PTM406 Postrojenja i tehnološki procesi prerade mlijeka 1
doc. dr. sc. Marijana Blažić
Pročelnica Odjela prehrambene tehnologije Veleučilišta u Karlovcu