Hotel Donat

Hotel Donat

Hotel Donat se nalazi u resortu Borik, udaljenom oko 3,5 km od povijesne jezgre grada Zadra. Hotel se nalazi neposredno uz morsku obalu, okružen mirisnim borovima. Ispred njega se prostire prekrasna pješčana i šljunčana plaža duga 1,7 km. Idealan je izbor za obiteljski i opuštajući odmor za sve one koji uživaju u mediteranskoj klimi, kristalno čistom moru i raznovrsnoj kulinarskoj ponudi, a pogodan je i za održavanje konferencija i sastanaka.

Općenito, hotel Donat:

-ima 240 soba različitih kategorija

- pogodan je za grupna putovanja

- ima veliku kongresnu dvoranu za održavanje konferencija i sastanaka

- nudi raznovrsne all inclusive usluge

- ima vanjski bazen i besplatan parking u resortu.

Smještaj

Hotel Donat raspolaže s ukupno 240 udobnih soba. Sve su sobe potpuno opremljene tušem/WC-školjkom, telefonom, klima-uređajem i satelitskom televizijom. Sobe većinom raspolažu s balkonom, odakle se pruža prekrasan pogled na kristalno bistro more u neposrednoj blizini hotela.

Različite kategorije soba obuhvaćaju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i prostrane obiteljske sobe za 4 do 5 osoba.

Jednokrevetna soba

s tušem/WC školjkom, telefonom s direktnim biranjem, klima-uređajem, SAT-TV-om i djelomično s balkonom s pogledom na more.

Dvokrevetna soba

za 2-3 osobe

s tušem/WC školjkom, telefonom s direktnim biranjem, klima-uređajem, SAT-TV-om i djelomično s balkonom s pogledom na more.

Obiteljska soba

za 4-5 osoba

s 2 odvojene prostorije za spavanje, tušem/WC-školjkom, telefonom s direktnim biranjem, klimaiuređajem, SAT-TV-om i većinom s balkonom s pogledom na more. U svim obiteljskim sobama nalazi se hladnjak.

HOTEL DONAT (FALKENSTEINER PARTNERHOTEL)
ALL INCLUSIVE
Dvokrevetne sobe € 68,00 po sobi/nocenju
Jednokrevetne sobe € 39,00 po sobi/nocenju
FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK
ALL INCLUSIVE
Jednokrevetne standard sobe € 120,00 po sobi/nocenju
Jednokrevetnie comfort sobe € 135,00 po sobi/nocenju