Stručni studij
Lovstvo i zaštita prirode
Mehatronika
Prehrambena tehnologija
Sestrinstvo
Sigurnost i zaštita
Strojarstvo
Tekstilstvo
Ugostiteljstvo
Specijalistički studij
Poslovno upravljanje
Sigurnost i zaštita
Strojarstvo
HR
ENG
Naslovna
UPISI
Veleučilište
O nama
Opći podaci
Vizualni identitet
Misija, vizija i strategija
Povijest
Ustrojstvo
Nastavnici
Radni kalendar
Službe
Lokacije
Projekti
Baza projekata
Izdavačka djelatnost
Natječaji
Studij
Stručni studij
Lovstvo i zaštita prirode
Mehatronika
Prehrambena tehnologija
Sestrinstvo
Sigurnost i zaštita
Strojarstvo
Tekstilstvo
Ugostiteljstvo
Specijalistički studij
Poslovno upravljanje
Sigurnost i zaštita
Strojarstvo
Studenti
Sustav za e-učenje
Studentski webmail
Referada
Ujednačavanje stručnih naziva
Vodič za studente
Školarine
Knjižnica
Sport
Završni / diplomski radovi
Studentski zbor
Udruga Alumni VUKA
Podrška studentima s invaliditetom
Ured za karijerno savjetovanje i podršku
Smještaj i prehrana
Eurostudent VII
Mentorstvo
Ankete
Eduroam
Turnitin-provjera izvornosti radova
Međ.suradnja
Cjeloživotno učenje
Javna nabava - izobrazba
Javna nabava - usavršavanje
Turistički vodiči
Lovočuvar
Ocjenjivanje trofeja
Strani jezici
Osposobljavanje požar
Prerađivač preh.sirovina
Suradnik na EU projek.
Prerađivač ljek.bilja
Suradnik za graf.dizajn
Informacije
Registri
Zakonska osnova rada
Programski ugovori
Opći akti i pravilnici
Pristup informacijama
Izjava o pristupačnosti
Sustav kvalitete
Zaštita osobnih podataka
Stručno vijeće
Upravno vijeće
Proračun
Izvješća
Nabava
Kontakt
Telefonski imenik
Skup ZRZZ
Vijesti
O studiju
Nastavni plan i program
Raspored predavanja
Ispitni rokovi
Rezultati ispita
Nastavnici
Veleučilište u Karlovcu
»
Studij
»
Stručni studij
»
Prehrambena tehnologija
»
Nastavni plan i program
Syllabusi
Analiticka kemija 22 23.docx
Biokemija 22 23.docx
Biologija 2022 2023.pdf
Ekoloska proizvodnja mlijeka 22 23.docx
Ekonomika i marketing 22 23.docx
Fizikalna kemija 22 23.docx
Fizika 22 23.docx
Kemija i fizika mlijeka 22 23.docx
Kontrola kvalitete prehrambenih proizvoda 22 23.docx
Matematika 1 22 23.docx
Matematika 2 22 23.docx
Mikrobiologija mlijeka 22 23.docx
Mikrobiologija piva 22 23.docx
Njemački jezik 1 PR.docx
Njemački jezik 2 PR.docx
Nusproizvodi proizvodnje piva i slada 22 23.docx
Opca i anorganska kemija 22 23.docx
Opca mikrobiologija 22 23.docx
Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 1 22 23.docx
Operacije i strojevi u prehrambenoj industriji 2 22 23.docx
Organska kemija 22 23.docx
Osnove strojarstva 22 23.docx
Osnove upravljanja procesima 22 23.doc
Pakiranje hrane 22 23.docx
Postrojenja i tehn procesi prerade mlijeka 2 22 23.docx
Postrojenja i teh procesi prerade mlijeka 1 22 23.docx
Pr1 Engleski jezik I.docx
Pr2 Engleski jezik II.docx
Primarna proizvodnja mlijeka 22 23.docx
Primjena racunala 22 23.docx
Proizvodnja slada 22 23.docx
Psihosocijalne osnove rada 22 23.docx
Senzorska procjena prehrambenih proizvoda 22 23.docx
Sirovine pivarske industrije 22 23.docx
Studentska praksa 22 23.docx
Tehnologija bezalkoholnih pica 22 23.docx
Tehnologija ciscenja i dezinfekcije 22 23.docx
Tehnologija proizvodnje kave i kavovina 22 23.docx
Tehnologija proizvodnje piva 1 22 23.docx
Tehnologija proizvodnje piva 2 22 23.docx
Tehnologija zastite okolisa 22 23.docx
Termodinamika i termotehnika 22 23.docx
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 sem 22 23.docx
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 sem 22 23.docx
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 sem 22 23.docx
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 sem 22 23.docx
Vode za pice tehnoloske i otpadne vode 22 23.docx
Syllabusi na engleskom jeziku
Brewing technology 1 22 23.docx
Brewing technology 2 22 23.docx
Computer application 22 23.docx
English language 1 22 23.docx
English language 2 22 23.docx
Fundamentals of Microbiology 22 23.docx
Physical chemistry 22 23.docx
The technology of cleaning and desinfection 22 23.docx
Na vrh